I can help with

  • Være aktiv i studenterorganisationer
  • Studiemiljøet på CBS
  • Det faglige indhold i uddannelsen
  • Undervisningsformer og eksamen
Contact me

My choice

Da jeg var færdig med gymnasiet, var jeg meget i tvivl om hvilken retning jeg ville gå i. Valget stod til sidst mellem jura på KU eller erhvervsøkonomi på CBS.

Jeg endte med at søge HA Almen på CBS som første prioritet. Dette skyldtes primært CBS’s mange muligheder. På CBS havde jeg mulighed for let at komme på udveksling både på bacheloren og kandidaten. Derudover vidste jeg at studiemiljøet på CBS var noget helt særligt. Der er mange begivenheder og arrangementer på CBS, hvor man har mulighed for at møde andre studerende og folk fra erhvervslivet.

Grunden til at det lige blev HA Almen, som jeg søgte på CBS, var at det er en god bred uddannelse, som åbner for mange forskellige kandidatuddannelser og jobmuligheder.

My programme

Det fedeste ved CBS og HA Almen for mig har helt sikkert været at opleve de mange forskellige studenterorganisationer, der findes på CBS. Her kan man møde andre studerende som brænder for at gøre CBS til et bedre og sjovere sted for alle.

Der findes både faglige studenterorganisationer, hvor man kan få studierelevant viden på en anderledes og spændende måde, og så findes der også sociale studenterorganisationer, hvor man kan møde andre studerende, som har de samme interesser og hobbyer som en selv.

Der er et hav af muligheder, blandet andet vinsmagningsorganisationer, jagtforeninger, yogaklubber, Case konkurrencer for HA Almen studerende og mange mange andre ting. Derudover er studenterorganisationerne også en god måde at knytte et bånd til erhvervslivet, da studenterorganisationer tit samarbejder med forskellige virksomheder. Så hvis man gerne vil lande et godt studiejob, så er det helt sikkert også en nem måde at skaffe sig nogle gode kontakter på.

My advice

1
Benyt CBS’ faciliteter, som blandt andet biblioteket og computerrummet. Det er en helt fantastisk mulighed, som alle studerende burde benytte sig af. Her er der ro til at kunne fordybe sig.

2
Udforsk CBS’ arrangementer og studenterorganisationer. Det er en god måde at møde nye venner på.