I can help with

  • Studiemiljøet på CBS
  • Tidsforbrug og arbejdsbelastning
  • Det faglige indhold i uddannelsen
  • Undervisningsformer og eksamen
Contact me

My choice

Den eneste bekymring jeg havde inden jeg startede på Ha(it.) var, om jeg var god nok til teknologidelen på studiet, og derfor overvejede jeg også andre økonomiske uddannelser på CBS udelukkende pga. denne bekymring. Jeg må indrømme, at det var en stejl læringskurve i begyndelsen, men samtidig var det så spændende, og i sidste ende det hele værd.

My programme

Efter mit år på studiet har jeg lært utrolig meget om mig selv. Det gælder både det faglige, men især også det sociale både på årgangen, på tværs af årgangene. Jeg har altid haft en eller flere at gå til, og det var ligegyldigt om det var om faget Virksomhedens økonomiske styring eller om det var en øl på den lokale bodega.

Derudover er vores studie vanvittig privilegeret, da vi har mulighed for at benytte nogle etager i et af CBS bygninger, som netop støtter op om alt det sociale der foregår på studiet.

My advice

1
Man kan ikke nå alt, så fokuser på det der betyder noget for dig. Husk både studiet, familie, venner, hobbyer og/eller sport.

2
Du er ikke den første til at løbe panden mod muren, og du er derfor ikke den eneste, der kan have det svært med studiet. Jeg lærte længere henne på studiet at række ud efter mine medstuderene, og jeg har endnu ikke fået et nej.