I can help with

  • Strukturere sin hverdag
  • Tidsforbrug og arbejdsbelastning
  • Det faglige indhold i uddannelsen
Contact me

My choice

Mit valg for HA IT på CBS blev dannet af flere forskellige faktorer. Jeg har altid lidt vidst, at det var handelsvejen jeg ville gå, hvilket også var derfor jeg tog en HHX, og derudover er IT et utroligt spændene felt.

Mine forventninger omkring det faglige og det sociale var lidt skræmmende. Det er et stort skridt at kaste sig ud i universitetet. Jeg tænkte lidt, at universitetet er et sted for folk, med alt for høj IQ der alle går i jakkesæt, der ikke har tid til det sociale.
De fordomme bliver hurtigt afkræftet, og du finder stille og roligt ud af, at langt størstedelen ikke er så forskellige fra dig, faktisk tværtimod.

Den største forskel, jeg har oplevet på universitet, holdt op imod gymnasiet, er det høje engagement. Du er her for at lære, og dygtigøre dig, og det samme er dine medstuderende. Hvilket er med til at skabe et fedt studiemiljø.

My programme

På HA IT har det mest spændene været kombinationen af økonomi og IT. Underviserne er gode til, at koble deres faglige kunnen til IT-faget, og vise hvordan det vi lærer, bliver brugt i den virkelige verden.

Forelæserne er dygtige og det går stærkt, hvilket kan være frustrerende til tider. Et fag giver oftest først god mening op til eksamen, og det er først der man sætter alle brikkerne i puslespillet sammen.

En ting som har overrasket mig på HA IT, er den virkelig gode balance, der hersker mellem det faglige og det sociale. Der er plads til alle, hvad enten du har et ønske om at gå meget op i skolen, eller om du lægger mere vægt på det social.

My advice

1
Forbliv ydmyg og samtidigt drop tanken om, at de andre er bedre end dig, du kan meget mere end du tror.

2
Stol og følg din intuition.

3
Vær selv en aktiv del af at skabe det universitetsliv, du selv ønsker at være en del af.