I can help with

  • Være aktiv i studenterorganisationer
  • Studiemiljøet på CBS
  • Undervisningsformer og eksamen
Contact me

My choice

Jeg valgte HA(jur.) fordi jeg længe havde overvejet at læse jura. Men på jura har de en del fag, som jeg overhovedet ikke fandt interesse i. Jeg synes at den kommercielle del af juraen var meget mere spændende end strafferet f.eks. Herudover havde jeg intet ønske om at blive advokat, og derfor var HA(jur.) meget mere oplagt.

My programme

Jeg har især fundet ud af, at der er rigtig meget man kan arbejde med, når man er erhvervsjurist. Jeg var selv bange for, om der var nok arbejdspladser der kunne bruge en, men vores uddannelse får en stadig større udbredelse af anerkendelse i erhvervslivet.

Det hårde ved studiet er, at alle får et til at lyde som om, at man ikke kan blive til noget, hvis ikke man er blandt top 5 bedste. Men selvom man skal tage studiet seriøst og følge med, så skal man ikke gå ned med flaget, bare fordi det lige går lidt dårligt. Hvis man brænder for studiet og kan se en fremtid med at arbejde som erhvervsjurist, skal man nok komme igennem. Masser af arbejdspladser prioriterer andre ting lige så højt, hvis ikke højere, som karakterer.

My advice

1
Når du starter på CBS skal du være klar på at tage ansvar for din egen læring. Det er kun dig selv der kan sørge for at du kommer igennem studiet på en god måde.

2
Jeg kan anbefale at opsøge noget socialt. Det kan f.eks. være at melde sig ind i Foreningen af Erhvervsjurister. Når man har et socialt netværk, synes jeg det er nemmere at komme igennem de perioder, hvor studiet er hårdt. Og det hjælper klart at det sociale netværk består af andre som sidder i præcis samme situation.