I can help with

  • Studiemiljøet på CBS
  • Tidsforbrug og arbejdsbelastning
  • Undervisningsformer og eksamen
Contact me

My choice

Inden jeg begyndte på CBS, overvejede jeg længe, om studiemiljøet var noget for mig. Jeg var rigtig glad for miljøet på min tidligere uddannelse, men fagene på CBS tiltalte mig mere og mere. Til sidst besluttede jeg mig for at skifte, da fagene trods alt vejer højere end hyggelige fredagsbarer. CBS har overrasket mig så positivt – jeg er virkelig glad for mine studiekammerater, som er lige så forskellige fra hinanden som dem, jeg læste med på Københavns Universitet.

My programme

I begyndelsen var jeg nervøs for de få erhvervsøkonomiske fag, vi har på HA(kom.), men de har vist sig at være lige så spændende som mange af kommunikationsfagene. Jeg forstillede mig, at det ville være svært, men jeg synes, der er mange gode og forskellige måder at få hjælp på. Jeg tror, jeg vil bruge min uddannelse til at kombinere det erhvervsøkonomiske og kommunikationen, hvilket betyder, at jeg højst sandsynligt vælger nogle erhvervsøkonomiske valgfag på min bachelor.

My advice

1
En ting er at læse om fagene, mens en anden ting er at blive undervist i dem. Tag til åbent hus, bliv studerende for en dag eller snak med studievejledningen, så du har de bedste forudsætninger for at træffe dit studievalg.