Jeg kan hjælpe med

  • Være ny i København
  • Arbejde ved siden af studierne
  • Det faglige indhold i uddannelsen
  • Undervisningsformer og eksamen
  • Råd om boligsøgning
Kontakt mig

Mit studievalg

Det vel meget simpelt; jeg ville læse virksomheds administration og CBS er blandt de bedste Business Schools i verden. Det var ret hurtigt det åbenlyse svar. Da jeg kommer fra et internationalt gymnasium var det heller ikke noget svært valg at jeg skulle læse en international linje!

SEM er så smukt tilrettelagt, at de tilbyder lidt til en hver smag inde for virksomhedernes verden. Deres ’concentrations’ giver dig mulighed for at være herre over hvad du har fokus på, hvilket virkelig talte til mig da jeg skulle vælge.

Som sideløb til de overstående overvejelser kom ’hvad skal jeg i fremtiden’ og der er SEM endnu engang en vinder, da de giver dig et bredt spektrum af muligheder efter du har klaret bacheloren.

Mit studie

SEM er en smuk blanding af mennesker fra hele verden, hvilket skaber en fed atmosfærer! Jeg startede på SEM med forventninger omkring hvordan det sociale og faglige ville være, og på begge fronter er jeg blevet positivt overrasket.

Fagligt er det til tider udfordrende, og til tider meget overkommenligt, det skyldes vel blot at folk har sine gode og dårlige sider.

Socialt er SEM fantastisk, da der gøres en dyd i at skabe et socialliv som folk kan være med i, trods baggrunde.

Jeg elsker at møde nye mennesker, specielt fra nye kulturer og baggrunde, hvilket gør SEM endnu bedre. – Jeg er glad for mit valg, og har kun positive ting at sige.

Mine råd

1
Når du vælger, så vælg noget der giver dig lyst til at stå op om morgen!

2
Når du starter, så husk at læs i god tid. Det aldrig sjovt at skulle læse et helt fag op på en uge!

3
Husk at dyrke det sociale!