Jeg kan hjælpe med

  • Være aktiv i studenterorganisationer
  • Være ny i København
  • Studiemiljøet på CBS
  • Tidsforbrug og arbejdsbelastning
  • Det faglige indhold i uddannelsen
Kontakt mig

Mit studievalg

–  Jeg valgte at søge ind på CBS, fordi jeg gerne ville arbejde med mennesker inden for en virksomhedskontekst.

–  CBS giver mig mulighed for at have en spændende hverdag, hvor jeg kan supplere mit studie med et relevant studiejob ved siden af.

–  Før jeg startede på CBS havde jeg mange fordomme om, hvordan ’’CBS’ere’’ er. Alle mine fordomme blev afblæst allerede i introugen, da jeg oplevede hvor forskellige og åbne mine medstuderende var.

– CBS har mange spændende studenterorganisationer. Jeg har selv være medlem af CBS Art, hvilket kan give en anden oplevelse af at være en del af CBS.

Mit studie

– Den mest spændende ved HA(kom) har for mit vedkommende været det praktiske kommunikationsfag. I intern og -eksternkommunikation har vi haft tæt kontakt til vores undervisere, som har lært os at arbejde praktisk med kommunikation. Vi har skrevet vores egne pressemeddelelser i timerne, lavet kommunikationsplaner og diskuteret reelle og virkelige kommunikationssituationer.

– Det kan være en udfordring at finde den perfekte studiegruppe. Jeg har prøvet mig frem og forsøgt at arbejde sammen med nogle forskellige typer, hvor jeg til sidst fandt en studiemakker, som havde samme interesser som mig.

– Jeg har været særlig glad for det sociale på HA(kom). Der er god opbakning om sociale arrangementer og massere af muligheder for at have det sjovt sammen på CBS i løbet af studiet.

– Min uddannelse i HA(kom) har gjort mig klogere på, at jeg vil arbejde mere målrettet med organisatorisk forandring og mennesker, hvilket har ført til, at jeg nu læser kandidaten i erhvervsøkonomi og psykologi.

 

Mine råd

1
Husk på, hvad du er god til og hvad du synes er sjovt.

2
Lad vær med at vælge din uddannelse på baggrund af dit snit. Vælg uddannelse ud fra interesse.

3
Tænk ikke dit valg af uddannelse som den endegyldige beslutning om, hvad du skal lave resten af dit liv. Der er meget der kan nå at ændre sig, og på CBS er der mulighed for at tage valgfag og søge en anden kandidat, hvis du skulle finde noget andet mere interessant i løbet af din bachelor.

4
Det hele skal nok gå. Du er ikke den eneste på studiet der ikke ved, hvad det er du går ind til.

5
Tag det i små steps i starten og giv fagene en chance.

6
Vær åben for nye muligheder. Undersøg mange af de spændende muligheder der er for at arbejde frivilligt eller engagere sig på andre måder i studielivet på CBS.