Jeg kan hjælpe med

  • Tage på udveksling
  • Studiemiljøet på CBS
  • Tidsforbrug og arbejdsbelastning
  • Undervisningsformer og eksamen
Kontakt mig

Mit studievalg

De 2 altafgørende faktorer der påvirkede mit studievalg efter gymnasiet, var CBS’ ry for at være et af de bedste business universiteter i verden, og et bachelor program som både passede til mine faglige og personlige interesser.

Derudover trak det sociale mig også rigtigt meget, da jeg havde en fornemmelse om at CBS og dets studerende var i min boldgade. At studere på CBS ville give mig en mulighed for at udvide mit netværk samt få venner i en ny by som tilflytnings-jyde.

Jeg har altid haft en drøm om at bo i København, derfor faldt det mig naturligt at søge en bachelor på CBS.

Da jeg skulle vælge bachelor program, var det meget vigtigt at jeg kunne finde en personlig interesse i essensen af programmet. BLC var det rette valg for mig, da det inkorporerer business, sprog og kultur. Det er 3 områder jeg har en reel interesse for, så syntes allerede på det tidspunkt at sammenkoblingen mellem områderne var fascinerende og relevant. Derudover har jeg altid haft en drøm om at studere i udlandet, hvilket BLC giver en naturlig overgang til.

Mit studie

I dag er jeg virkelig glad for mit valg! Jeg synes programmet giver mulighed for at opleve mangfoldighed mellem elever, da de fleste kommer fra forskellige lande med forskellige kulturer og traditioner.

For mig er den mest spændende del af BLC-programmet kombinationen af ​​forskellige studieområder såsom business, sprog og kultur. Men denne kombination viste sig at være en tounge-twister det første år. Som sagt berører BLC vidt forskellige studieområder, og engang i mellem er det svært at se nogen sammenhæng mellem fagende. Ikke desto mindre, lærer man at se en relevant og tydelig forbindelse mellem de forskellige studieområder.

Udveksling

En anden faktorer som påvirkede mit valg, var muligeden for exchange/udveksling!  BLC har fokus på både kultur og sprog, og derfor er det meget naturligt (ikke obligatorisk), at de fleste BLC studerende tager på udveksling. Personligt synes jeg det er en kæmpe mulighed for at udvikle sit sprog og personlig kompetencer. Jeg stærkt anbefale det!

Det sociale

I forhold til det sociale liv på BLC blev jeg positivt overrasket! BLC studerende er meget sociale og udadvendte. Der er altid en behagelig atmosfære i klasse lokalerne, hvilket kun gør det sjovere at gå i skole! Personligt har denne det sociale gjort en enorm forskel i min hverdag, da mine bedste venner på BLC har været i stand til at motivere mine ambitioner og kompetencer.

Mine råd

1
Valg af uddannelse
Jeg vil anbefale dig at virkelig tænke over, hvorfor du vælger BLC eller en anden bachelor uddannelse. Der er mange gode uddannelser på CBS - find den du elsker eller har en reel interesse for!

2
Intro uger
Hvis det er muligt, så sørg for at være i København de 2 intro uger. Disse uger er vigtige i forhold til at lære dine nye klassekammerater at kende, før dit nye universitetsliv går i gang.

3
Fremmedsprog på BLC
BLC lægger stor vægt på at udvikle dit andet fremmedsprog de første 2 år. Du vil bruge en masse tid i disse fag, og derfor er det en fordel at have en reel interesse og passion for dette område. Niveau er temmeligthøjt fra begyndelsen.

4
Undersøgelse rutine
At studere på universitetet er formentlig anderledes, end hvad vant til fra gymnasiet eller lignende. På BLC er der meget fokus på selvdisciplin, da dit skoleskema vil virke tomt af de få fag du har om ugen. Dette betyder ikke at BLC er nemt. Tværtimod. Dette betyder at der forventes at du studerer på egen hånd og er forberedt til hver eneste time. Derfor er det vigtigt at strukturere sin hverdag.

5
Nyd det!