Jeg kan hjælpe med

  • Tage på udveksling
  • Arbejde ved siden af studierne
  • Studiemiljøet på CBS
  • Det faglige indhold i uddannelsen
  • Undervisningsformer og eksamen
Kontakt mig

Mit studievalg

Jeg var egentligt ret meget i tvivl om, hvad jeg ville og tog derfor to sabbatår. Da jeg så skulle til at beslutte mig vægtede det højt at jeg kunne blive udfordret på nogle af mine interesser; bl.a. business, kultur, engelsk og det internationale aspekt, vores linje heldigvis har.

Jeg havde hørt lidt blandet om det sociale liv på CBS, men gik ind til det med et åbent sind. Jeg meldte mig til forskellige udvalg og mødte derigennem mange andre engagerede unge mennesker. Det sociale på CBS er virkelig, hvad man gør det til. Der er så mange muligheder for at dyrke interesser og møde mennesker, så jeg blev bestemt ikke skuffet!

Jeg havde måske nogle fordomme om CBS-studerende jeg meget hurtigt fik afkræftet, hvilket var en stor lettelse for mig. Ellers havde jeg nok flere forhåbninger end forventninger egentligt, hvor jeg bestemt ikke er blevet skuffet.

Mit studie

HA i Europæisk Business er en ny uddannelse. Det er derfor endnu ikke muligt at have tidligere studerende til at fortælle om uddannelsen.

Selvom jeg ikke har læst HA i Europæisk Business, har jeg læst på den uddannelse HA i Europæisk Business udspringer fra – nemlig BA i Europæisk Business. På min uddannelse blev erhvervsøkonomi, EU og europæisk kultur også kombineret. Jeg har derfor personlig erfaring med noget af det HA i Europæisk Business beskæftiger sig med og jeg har erfaring med at starte på en nyoprettet uddannelse. Jeg har fået en grundig faglig introduktion og derfor kendskab til HA i Europæisk Business fagsammensætning.

I kan derfor kontakte mig, hvis i har spørgsmål om uddannelsens opbygning, indhold, hvordan det er at starte på en nyoprettet uddannelse, eller hvordan det er at studere på CBS generelt.

Mine råd

1
Jeg tror det er vigtigt at beslutte sig tidligt for, hvad man vil have ud af sine år på CBS. Det er hvad man gør det til og mulighederne er der, så der er ingen undskyldning for ikke at gribe chancerne.

2
Læs kursusbeskrivelserne godt igennem. Jeg har oplevet mange blive overraskede over det faglige indhold i nogle fag, selvom det stod skrevet i beskrivelserne.

3
Lad være med at lade dig skræmme af fordomme om CBS-typer. Der er mange forskellige typer og plads til alle.