Jeg kan hjælpe med

  • Være aktiv i studenterorganisationer
  • Studiemiljøet på CBS
  • Tidsforbrug og arbejdsbelastning
  • Det faglige indhold i uddannelsen
  • Råd om boligsøgning
Kontakt mig

Mit studievalg

Valget om at starte på en universitetsuddannelse var svært for mig, da jeg gik med mange af de overvejelser som mange andre sikkert også sidder med, ”er jeg skarp nok?”, ”er det noget jeg gider bruge 3 år på?” for mig handlede det om at finde det rigtige studie, og om at være klar til udfordringerne.

Jeg brugte en del tid på at kigge på mange forskellige uddannelser og linjer, i forsøget på at finde noget jeg mente virkede interessant for mig.

Selve uddannelsen på CBS er ikke det jeg syntes er det mest essentielle, da du kan få lignende uddannelser på f.eks KU eller andre universiteter. Der hvor jeg mener at CBS skiller sig ud, er de mange ekstra aktiviteter du kan vælge at involvere dig i som studerende, mange af hvilke giver dig mulighed for at operationaliserer noget af den teori som du får igennem undervisningen.

Mit studie

Jeg er rigtig glad for HA(it.), da det er en uddannelse for økonomer der elsker IT. Hvis du vælger at læse IT på CBS vil du blive en del af et af de stærkeste sammenhold og en mest sociale linjer på CBS. Du skal dog være opmærksom på, at HA(it.) ligeledes er en økonomisk uddannelse, og at gode it-kundskaber derfor ikke giver dig en fordel og dermed gør det muligt at skøjte let gennem uddannelsen. Økonomi vægtes dermed på linje med IT

Mine råd

1
CBS giver muligheder for både den meget ambitiøse og den mindre ambitiøse.

2
HA(it.) er for dig der kan lide både økonomi og it, og ikke mindst sammenspillet derimellem.

3
Du vil få mest ud af HA(it.) hvis du involverer dig både socialt og fagligt.