I can help with

  • Arbejde ved siden af studierne
  • Tidsforbrug og arbejdsbelastning
  • Det faglige indhold i uddannelsen
  • Undervisningsformer og eksamen
Contact me

My choice

Jeg vidste, at jeg gerne ville gå på CBS for at få et økonomisk fundament som en del af min uddannelse, men jeg havde svært ved at beslutte mig for, hvilket studie det lige skulle være. Da jeg på daværende tidspunkt ikke vidste, hvad jeg i sidste ende ville bruge uddannelsen til, hvilket jeg stadig ikke ved, var det et plus for mig, at HA EB gav adgang til flere forskellige kandidatoverbygninger. Desuden valgte jeg uddannelsen på grund af fagkombinationen med både elementer af politik og kommunikation til at tilføje andre perspektiver til de klassiske og lidt tungere erhvervsøkonomiske fag.

My programme

Der er mange ting at se til i studielivet, så man bliver nødt til at tænke over, hvordan man vil prioritere sin tid. Det er meget forskelligt, hvordan folk vælger at prioritere deres tid. Jeg har skulle øve mig i ikke bare at følge med strømmen, men lige at finde ud af, hvad der rent faktisk fungerede for mig personligt.
Jeg fik kort efter studiestart et nyt job, som jeg har valgt at bruge meget af min tid på i løbet af det første år. Det har fungeret godt for mig at kunne bruge de ting, jeg har lært på studiet i praksis på mit arbejde. Tidsmæssigt har det været en udfordring, og det har gjort mine eksamensperioder til noget af en slutspurt, men denne prioritering har været det hele værd for mig.

My advice

1
Når du skal vælge den rette uddannelse for dig, så undersøg selve fagene på studiet i dybden og lad dem guide dig i højere grad end generelle beskrivelser af uddannelsen.

2
Læg vægt på, hvad du synes er spændende. Det gør helt sikkert studieårene både sjovere og lettere, hvis du har en naturlig nysgerrighed og interesse for fagene.

3
Der er mange forskellige måder at strukturere sit studieliv på – prøv dig frem og overvej, hvad der fungerer bedst for dig.